top of page

The Story ..

Welkom bij Aki Sushi in Heist-op-den-Berg, dé bestemming voor liefhebbers van verfijnde Japanse smaken in het hart van deze prachtige gemeente. Aki Sushi staat synoniem voor een culinaire reis vol smaakexplosies en traditionele Japanse gastvrijheid.

Onze ervaren chefs streven naar perfectie in elke sushirol en sashimi die ze creëren. Verse, hoogwaardige ingrediënten worden zorgvuldig gecombineerd om een harmonie van smaken en texturen te presenteren die uw zintuigen verwennen. Of u nu kiest voor de klassieke eenvoud van nigiri of de gedurfde creaties van onze specialiteiten, elke hap is een eerbetoon aan de rijke Japanse eetcultuur.

Bij Aki Sushi Heist-op-den-Berg gaat de culinaire ervaring verder dan het bord. Onze warme en eigentijdse ambiance biedt de ideale setting voor diners, lunches en speciale gelegenheden. Het vriendelijke personeel staat klaar om u te verwelkomen en een attente service te bieden, waardoor uw bezoek aan Aki Sushi een onvergetelijke belevenis wordt.

Laat u betoveren door de authentieke smaken van Japan, gecombineerd met de gastvrijheid van Heist-op-den-Berg, bij Aki Sushi. Ontdek een wereld van heerlijke sushi en geniet van een moment van culinaire verfijning in het hart van deze prachtige gemeenschap.

 

 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page